Tips


Google straft website die niet mobielvriendelijk zijn

mobiele vriendelijke website

Het is Google nu echt menens in de strijd tegen websites die niet geschikt zijn voor mobiel.  Google met een zeer ingrijpende update van hun algoritmen om niet-mobielvriendelijke websites aan te pakken in de zoekresultaten op smartphones.  

 

Het mobielvriendelijke algoritme beoordeelt iedere pagina afzonderlijk. Dat betekent in de praktijk dat elke pagina, los van alle andere pagina's binnen dezelfde website, het label 'voor mobiel' en daarmee een hogere ranking kan krijgen. Test je website

Google straft websites die niet mobielvriendelijk zijn. Het is Google nu echt menens in de strijd tegen websites die niet geschikt zijn voor mobiel.  Google met een zeer ingrijpende update van hun algoritmen om niet-mobielvriendelijke websites aan te pakken in de zoekresultaten op smartphones.  Het mobielvriendelijke algoritme beoordeelt iedere pagina afzonderlijk. Dat betekent in de praktijk dat elke pagina, los van alle andere pagina's binnen dezelfde website, het label 'voor mobiel' en daarmee een hogere ranking kan krijgen.


Websitetest met SEO advies

seo
  • Websitetest met een gedegen SEO advies. 
  • Is jouw website zichtbaar op het internet? 
  • Wij geven een reëel beeld over de website.
  • Een persoonlijk SEO rapport in begrijpelijke taal.
  • Een goed advies voor jouw bedrijfswebsite. 
  • Informatie over de scan.

Richtlijnen Google WebmasterTools

Zoeken met Google

Spam

Hacked website

Zoeken met Google

Handleiding SEO

Hacked website