SEO Consultant


SEO

SEO is een afkorting van 'search engine optimization' of 'search engine optimizer' (optimaliseren van zoekmachines). Het inhuren van een SEO is een grote stap die je website kan verbeteren en tijd kan besparen, maar jouw website en jouw reputatie kunnen ook schade oplopen. Zorg ervoor dat je genoeg onderzoek doet naar de schade die een roekeloze SEO aan jou site kan aanbrengen. Ik volg wel de SEO-richtlijnen van Google

SEO Consultant inhuren

De SEO Consultant is goud waard, want hij brengt de gehele website naar een hoger niveau, waardoor er meer bezoekers en uiteindelijk ook klanten binnenkomen, zonder dat je extra hoeft te adverteren.  Een analyse van een website zit meestal rond de 500 euro bij de concurrent. De uur prijs van een SEO Consultant varieert tussen de 25 euro per uur tot 300 euro per uur (in de VS kom je bedragen tegen tot $ 1000 per uur).   

 

Daarom doe ik het anders

Maar schrik niet ik doe het anders, een scan van jou website met een gedegen advies voor vijfentwintig euro. Daarna besluit je of je met mij in zee gaat om jouw bedrijf weer zichtbaar te maken op internet. Bepaal zelf hoeveel geld je wilt uitgeven aan SEO.

 

Download Google handleidingen

Download
SEO korte handleiding
Google-handleiding voor SEO.pdf
Adobe Acrobat document 115.3 KB
Download
SEO startersgids van Google
search-engine-optimization-starter-guide
Adobe Acrobat document 7.5 MB